Kennis maken?

Wie ik ben? Ik ben Chantal Zeegers en ik ben media consultant in hart en nieren.
Creatief van geest, doelgericht en oplossingsgericht zet ik me in voor elke mediacampagne. Kennismaken? Dat doe ik het liefst persoonlijk onder het genot van een kop koffie.

Inspired by

Zeegers Media  was in 2012 de  ‘new kid on the block’ in de wereld van reclame en media. Mijn sporen heb ik inmiddels wel verdiend. Ondertussen al 10 jaar werkzaam als zelfstandige met ontzettend veel mooie campagnes! 

Het creatieve ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan en na jarenlang te hebben gewerkt als adviseur voor verschillende mediabedrijven heb ik in 2012 het besluit genomen om zelfstandig verder te gaan. Waarom ik juist op dat moment die keuze heb gemaakt komt door mijn verblijf in LA. Daar raakte ik geïnspireerd door de servicegerichtheid en gedrevenheid. Enthousiasme, positiviteit en creativiteit is in LA aan de orde van de dag.

0

Years of
experience

0

Wow
Moments

Voor elk budget zorg ik voor
een passend mediapakket!

Deze klanten gingen je voor
IXXXI
PUROL
GUESS
ONLY FOR MEN
JACK'S

Waar zet je
Zeegers Media
voor in?

Media advies

Weleens nagedacht over een billboard bij GTST? Of een abri outdoor campagne? Of denk je ook dat het te duur is om een commercial op de Radio uit te zenden? Zeegers Media heeft voor elk budget een mediapakket.

Landelijke exposure is betaalbaar door het juiste concept in te zetten bij de juiste media. Als onafhankelijk adviseur bied ik een creatief concept inclusief media-inkoop optimaal afgestemd op jouw budget en doelgroep.

Of het gaat om een advertentie in een lokale krant, een radio commercial, guerrilla marketing, buitenreclame of billboard bij ‘GTST’. Ik realiseer graag voor jou een eigentijds concept in een van de vele mediavormen.

Crossmedia

Wil je meer naamsbekendheid, jouw bedrijf positioneren of traffic genereren? Media online en offline is een effectief middel om jouw boodschap over te brengen en jouw doelgroep te bereiken. Met mijn creatieve cross-mediale aanpak zet ik resultaat gericht de juiste media in voor jou. Adverteren op radio, tv, print, out of home, outdoor, online of bij events? Zeegers Media biedt jou de juiste media mix en bedenkt graag in overleg prikkelende acties.

Media inkoop

Tegen de scherpste prijzen media inkopen? Zeegers Media realiseert door de ervaring en de contacten in het media landschap voor jou voor de meest optimale media-inzet tegen beste tarieven. Door te onderhandelen namens jouw bedrijf over kortingen weet Zeegers Media geld te besparen voor jouw mediacampagne. Uiteraard geniet je van het staffelvoordeel van Zeegers Media doordat ik veelvuldige inkoop bij de media exploitanten. Naast het inkoopvoordeel bied ik ondersteuning en service tijdens de gehele mediacampagne.

Concept, creatie en strategie

Creatieve mediaconcepten voor uiteenlopende producten, diensten, evenementen of bedrijven komen van mijn hand. Voor jouw vraagstelling bedenk ik graag een passend concept waarbij ik met een ‘out of the box’ gedachte een heel verfrissende mediaconcept biedt om jouw doelstelling te bereiken. Van creatie tot en met productie en van idee tot en met uitvoering is het mediaconcept bij mij in goede handen. Zoek je een creatief cross mediaal voorstel? Dan heb je met Zeegers Media de oplossing gevonden.

Partners

Wij werken met zeer veel partners waardoor er voor iedereen wel een smaakje bij zit.
Of je nu op de radio, tv, online, outdoor of met print wilt adverteren, bij ZeegersMedia zit je goed.
Door ons grote netwerk zorgen wij altijd voor de beste deal!


Onder het kopje adverteren vindt je alle partners en mogelijkheden waar Zeegers Media mee samenwerkt.

Scroll naar boven